Legumele taiate cubulete se soteaza in uleiul bine incins, si se asezoneaza cu cimbru, sare, piper. Se acopera cu stoc de legume (in lipsa de timp puteti folosi vegeta delikat sau alte d-astea) si se lasa la foc mic 30 minute. In paralel preparam un sos pesto ce va fi servit cu supa, adaugindu-l deasupra unuistrat de parmezan presarat la suprafata supei. Pesto: Se mixeaza bine obtinindu-se un sos fin. Supa se serveste asa cum am spus, adaugindu-se la suprafara ei un praf de parmezan peste care se pune sos pesto. Eu nu am mai avut timp sa fac si sosul pesto asa ca am folosit niste patrunjel ...

Legumele taiate cubulete se soteaza in uleiul bine incins, si se asezoneaza cu cimbru, sare, piper. Se acopera cu stoc de legume (in lipsa de timp puteti folosi vegeta delikat sau alte d-astea) si se lasa la foc mic 30 minute. In paralel preparam un sos pesto ce va fi servit cu supa, adaugindu-l deasupra unuistrat de parmezan presarat la suprafata supei. Pesto: Se mixeaza bine obtinindu-se un sos fin. Supa se serveste asa cum am spus, adaugindu-se la suprafara ei un praf de parmezan peste care se pune sos pesto. Eu nu am mai avut timp sa fac si sosul pesto asa ca am folosit niste patrunjel ...