* Se fierbe un sirop din zahar, apa si esenta de vanilie. Cand siropul s-a racit, se adauga romul, resturile de prajituri, biscuiti, napolitane, etc macinate si se amesteca pana la obtinerea unei compozitii omogene. * Untul se mixeaza folosind paletele spiralate, pana devine spumos si se adauga amestecului pregatit anterior. * Se adauga nucile maruntite si se amesteca intreaga compozitie. * Compozitia obtinuta se pastreaza la rece peste noapte, pana se intareste. * Autoarea cartii mentioneaza ca se poate adauga la final (daca este necesar) putin pesmet fin. Pentru a evita adaugarea pesmetului, am redus putin cantitatile de apa si unt. * Din compozitia obtinuta se formeaza cu ajutorul palmelor, mici sfere. * Sferele se tapeteaza cu cacao (puteti adauga un baton de ciocolata ras marunt pe razatoare). Eu am decorat platoul cu ciocolata rasa marunt pe razatoare. * Se pastreaza la rece pana inainte de servire.* Se fierbe un sirop din zahar, apa si esenta de vanilie. Cand siropul s-a racit, se adauga romul, resturile de prajituri, biscuiti, napolitane, etc macinate si se amesteca pana la obtinerea unei compozitii omogene. * Untul se mixeaza folosind paletele spiralate, pana devine spumos si se adauga amestecului pregatit anterior. * Se adauga nucile maruntite si se amesteca intreaga compozitie. * Compozitia obtinuta se pastreaza la rece peste noapte, pana se intareste. * Autoarea cartii mentioneaza ca se poate adauga la final (daca este necesar) putin pesmet fin. Pentru a evita adaugarea pesmetului, am redus putin cantitatile de apa si unt. * Din compozitia obtinuta se formeaza cu ajutorul palmelor, mici sfere. * Sferele se tapeteaza cu cacao (puteti adauga un baton de ciocolata ras marunt pe razatoare). Eu am decorat platoul cu ciocolata rasa marunt pe razatoare. * Se pastreaza la rece pana inainte de servire.