- Intr-un bol se mixeaza untul si zaharul, pana la obtinerea unui amestec omogen. - Se adauga oul si bananele pasate in prealabil. Se mixeaza amestecul in continuare. - Intr-un alt bol se amesteca faina, praful de copt, miezul de nuca maruntit si bucatelele de ciocolata. Amestecul obtinut se adauga ulterior in bolul in care s-a mixat untul si zaharul. Se mixeaza amestecul in continuare pana la obtinerea unei compozitii omogene. - La final, se adauga laptele batut si se mixeaza amestecul in continuare. - Se incalzeste cuptorul la 175 grade c. - Se tapeteaza tava pentru briose cu cosulete speciale din hartie. - Compozitia obtinuta se pune in cosuletele din hartie (ea nu trebuie sa depaseasca 3/4 din inaltimea cosuletelor). - Briosele se coc aproximativ 20 de minute. Ele cresc frumos in acest timp si devin aurii (inainte de a fi scoase din cuptor trebuie sa treaca testul cu scobitoarea ). - Briosele coapte se lasa sa se raceasca pe un gratar.- Intr-un bol se mixeaza untul si zaharul, pana la obtinerea unui amestec omogen. - Se adauga oul si bananele pasate in prealabil. Se mixeaza amestecul in continuare. - Intr-un alt bol se amesteca faina, praful de copt, miezul de nuca maruntit si bucatelele de ciocolata. Amestecul obtinut se adauga ulterior in bolul in care s-a mixat untul si zaharul. Se mixeaza amestecul in continuare pana la obtinerea unei compozitii omogene. - La final, se adauga laptele batut si se mixeaza amestecul in continuare. - Se incalzeste cuptorul la 175 grade c. - Se tapeteaza tava pentru briose cu cosulete speciale din hartie. - Compozitia obtinuta se pune in cosuletele din hartie (ea nu trebuie sa depaseasca 3/4 din inaltimea cosuletelor). - Briosele se coc aproximativ 20 de minute. Ele cresc frumos in acest timp si devin aurii (inainte de a fi scoase din cuptor trebuie sa treaca testul cu scobitoarea ). - Briosele coapte se lasa sa se raceasca pe un gratar. Din ingredientele mentionate am obtinut 15 briose.