Ciupercile se curata, se spala si se coc in cuptor pe o tava, astfel incat sa se poata pastra si zeama pe care o lasa in timpul coacerii. Conopida si brocoli se desfac in buchetele, se spala si se fierb cateva minute in apa clocotita cu sare. Se scot, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Ciupercile coapte se feliaza si se amesteca cu bucatile de conopida si de brocoli. Salata se condimenteaza, dupa gust, cu sare, piper, zeama de lamaie.

Ciupercile se curata, se spala si se coc in cuptor pe o tava, astfel incat sa se poata pastra si zeama pe care o lasa in timpul coacerii. Conopida si brocoli se desfac in buchetele, se spala si se fierb cateva minute in apa clocotita cu sare. Se scot, se scurg de apa si se lasa sa se raceasca. Ciupercile coapte se feliaza si se amesteca cu bucatile de conopida si de brocoli. Salata se condimenteaza, dupa gust, cu sare, piper, zeama de lamaie.