Amestecati intr-un bol, cubuletele de sfecla rosie, ceapa si patrunjelul, maruntite. Adaugati branza de vaci, condimentati cu sare, piper, dupa gust si omogenizati usor, fara sa sfarmati prea mult branza de vaci. Puneti cateva linguri de ulei de masline, scuturati de cateva ori bolul si dati la rece pentru cel putin 1 ora. Poate fi servita simpla; datorita aromei racoritoare i se poate alatura preparate picante din carne ori peste.

Amestecati intr-un bol, cubuletele de sfecla rosie, ceapa si patrunjelul, maruntite. Adaugati branza de vaci, condimentati cu sare, piper, dupa gust si omogenizati usor, fara sa sfarmati prea mult branza de vaci. Puneti cateva linguri de ulei de masline, scuturati de cateva ori bolul si dati la rece pentru cel putin 1 ora. Poate fi servita simpla; datorita aromei racoritoare i se poate alatura preparate picante din carne ori peste.