Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma cu un praf sare, se adauga apoi 3 linguri zahar din cele 8, se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas se adauga peste albusuri, apoi se adauga faina amestecand lejer de sus in jos, aromele. Se tapeteaza o forma cu hartie de copt, din aceasta compozitie am facut si un blat mic pentru casuta, se coc la foc moderat. Crema ganache-se pun la foc moderat pana cand se topeste ciocolata, nu trebuie sa fiarba, se lasa la racit, apoi se mixeaza si se adauga esenta rom. Crema de frisca-se inmoaie gelatina in putina apa rece, apoi la microunde se pune pentru cateva secunde ca sa devina lichida, se bate frisca se adauga mierea laptele si gelatina. Blatul se taie in trei si se umple cu cele doua creme, pentru insiropat blatul am folosit un sirop din apa, zahar, coaja de lamaie, vanilie, am decorat cu pasta de zahar. Fluturasii ii apartin fetitei mele, ea i-a pictat cu coloranti alimentari.

Se separa albusurile de galbenusuri, se bat albusurile spuma cu un praf sare, se adauga apoi 3 linguri zahar din cele 8, se mixeaza galbenusurile cu zaharul ramas se adauga peste albusuri, apoi se adauga faina amestecand lejer de sus in jos, aromele. Se tapeteaza o forma cu hartie de copt, din aceasta compozitie am facut si un blat mic pentru casuta, se coc la foc moderat. Crema ganache-se pun la foc moderat pana cand se topeste ciocolata, nu trebuie sa fiarba, se lasa la racit, apoi se mixeaza si se adauga esenta rom. Crema de frisca-se inmoaie gelatina in putina apa rece, apoi la microunde se pune pentru cateva secunde ca sa devina lichida, se bate frisca se adauga mierea laptele si gelatina. Blatul se taie in trei si se umple cu cele doua creme, pentru insiropat blatul am folosit un sirop din apa, zahar, coaja de lamaie, vanilie, am decorat cu pasta de zahar. Fluturasii ii apartin fetitei mele, ea i-a pictat cu coloranti alimentari.