- Se mixeaza toate ingredientele: faina, margarina, zaharul, mierea, ouale, scortisoara, bicarbonatul si laptele, pana se obtine o compozitie omogena. - Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt. - Se incalzeste cuptorul la 200 grade c - Se portioneaza aluatul (pe hartia de copt) cu pistonul pentru fursecuri, cu posul sau chiar cu ajutorul a doua lingurite (eu am folosit posul). - Se coc aproximativ 5 - 7 minute, pana dobandesc o culoare frumoasa, aurie.- Se mixeaza toate ingredientele: faina, margarina, zaharul, mierea, ouale, scortisoara, bicarbonatul si laptele, pana se obtine o compozitie omogena. - Se tapeteaza o tava cu hartie pentru copt. - Se incalzeste cuptorul la 200 grade c - Se portioneaza aluatul (pe hartia de copt) cu pistonul pentru fursecuri, cu posul sau chiar cu ajutorul a doua lingurite (eu am folosit posul). - Se coc aproximativ 5 - 7 minute, pana dobandesc o culoare frumoasa, aurie. Sursa reteta: 555 retete culinare de la o generatie la alta - Magda Ciubotaru si Mariana Ursu.