Intr-o tigaie punem uleiul, adaugam crenvursti taiati, punem mazarea, morcovi si lasam pe foc 3-4 min. Separat intr-un vas amestecam oul, smantana, maioneza, mirodeniile, sare si piper. Ungem si tapetam cu pesmet un vas care merge la cuptor. Asezam un strat de cartofi, apoi amestecul de legume si crenvursti, jumatate din sosul de smantana, din nou cartofi si la sfarsit turnam sosul ramas . Preparatul se da la cuptor pentru 30-35 min. Eu am pus si cascaval ras, cu 10min.inainte de a fi gata. Am servit cu salata de rosii. Se poate servi ca fel unic de mancare insotit de o salata de rosii si castraveti, sau poate fii un aperitiv.

Intr-o tigaie punem uleiul, adaugam crenvursti taiati, punem mazarea, morcovi si lasam pe foc 3-4 min. Separat intr-un vas amestecam oul, smantana, maioneza, mirodeniile, sare si piper. Ungem si tapetam cu pesmet un vas care merge la cuptor. Asezam un strat de cartofi, apoi amestecul de legume si crenvursti, jumatate din sosul de smantana, din nou cartofi si la sfarsit turnam sosul ramas . Preparatul se da la cuptor pentru 30-35 min. Eu am pus si cascaval ras, cu 10min.inainte de a fi gata. Am servit cu salata de rosii. Se poate servi ca fel unic de mancare insotit de o salata de rosii si castraveti, sau poate fii un aperitiv.

Se poate servi ca fel unic de mancare insotit de o salata de rosii si castraveti, sau poate fii un aperitiv.