Mixati ouale cu 130 g zahar pentru 3-4 min sau pana cand isi tripleaza volumul si capata un aspect cremos, pufos si aerat. Inglobati coaja rasa de portocala. Separat, puneti pe foc mic restul de zahar impreuna cu sucul de portocala si lasati pana se topeste zaharul. Luati de pe foc, adaugati ciocolata rasa si amestecati repede si energic, pana ce aceasta este topita. Imediat inglobati untul si frecati bine pana la omogenizare. Lasati sa se racoreasca. Adaugati compozitia cu oua, lingura cu lingura, amestecand usor dupa fiecare pana la incorporarea completa. Puneti faina cernuta si amestecati usor, prin rasturnare de sus in jos. Turnati intr-o forma rotunda (diametrul 26 cm) tapetata cu hartie de copt. Asezati forma intr-o alta tava cu pereti inalti si turnati apa fierbinte pana la din inaltimea formei cu prajitura. Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru aproximativ 1 ora sau pana ce prajitura este inchegata, ferma si prinde deasupra o crusta frumos rumenita. Transferati din tava cu apa pe un gratar si lasati la racit in forma, apoi scoateti-o pe un platou prin rasturnare. Serviti portionata, pudrata cu zahar praf vanilat.

Mixati ouale cu 130 g zahar pentru 3-4 min sau pana cand isi tripleaza volumul si capata un aspect cremos, pufos si aerat. Inglobati coaja rasa de portocala. Separat, puneti pe foc mic restul de zahar impreuna cu sucul de portocala si lasati pana se topeste zaharul. Luati de pe foc, adaugati ciocolata rasa si amestecati repede si energic, pana ce aceasta este topita. Imediat inglobati untul si frecati bine pana la omogenizare. Lasati sa se racoreasca. Adaugati compozitia cu oua, lingura cu lingura, amestecand usor dupa fiecare pana la incorporarea completa. Puneti faina cernuta si amestecati usor, prin rasturnare de sus in jos. Turnati intr-o forma rotunda (diametrul 26 cm) tapetata cu hartie de copt. Asezati forma intr-o alta tava cu pereti inalti si turnati apa fierbinte pana la din inaltimea formei cu prajitura. Dati la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru aproximativ 1 ora sau pana ce prajitura este inchegata, ferma si prinde deasupra o crusta frumos rumenita. Transferati din tava cu apa pe un gratar si lasati la racit in forma, apoi scoateti-o pe un platou prin rasturnare. Serviti portionata, pudrata cu zahar praf vanilat.