Se spala frunzele bine, apoi se lasa la scurs. Se taie grosier, se adauga uleiul de masline si miezul de nuca. Lamaia se stoarce de tot ce are mai bun (adica de zeama) si se amesteca bine de tot. Se serveste cu pofta. Tot ce pot sa mai spun este ca gustul pronuntat de usturoi se imbina de minune cu aroma si dulceata miezului de nuca. Mmmmm, de vis!!! Se poate consuma oricand si la orice fel de mancare care cere o salata pe cinste!!Se spala frunzele bine, apoi se lasa la scurs. Se taie grosier, se adauga uleiul de masline si miezul de nuca. Lamaia se stoarce de tot ce are mai bun (adica de zeama) si se amesteca bine de tot. Se serveste cu pofta. Tot ce pot sa mai spun este ca gustul pronuntat de usturoi se imbina de minune cu aroma si dulceata miezului de nuca. Mmmmm, de vis!!! Se poate consuma oricand si la orice fel de mancare care cere o salata pe cinste!!