In trei castroane diferite spargeti cate 4 oua sarati-le, piperati-le si le bateti omleta.

In primul castron adaugati boiaua, in al doile ceapa si verdeata taiate fin, in al treilea incorporati 50 grame cascaval ras. Prajiti succesiv omleta intr-o tigaie in care ati incalzit putin ulei si le intoarceti pe cealalta parte intr-o alta tigaie cu putin ulei, incalzita. Presarati pe suprafata fiecareia cascavalul ramas si asezati-le una peste altaca in imagini. Rulati omletele si inveliti-le strans intr-o folie si prosop. se lasa la rece cel putin doua ore.

In trei castroane diferite spargeti cate 4 oua sarati-le, piperati-le si le bateti omleta.

In primul castron adaugati boiaua, in al doile ceapa si verdeata taiate fin, in al treilea incorporati 50 grame cascaval ras. Prajiti succesiv omleta intr-o tigaie in care ati incalzit putin ulei si le intoarceti pe cealalta parte intr-o alta tigaie cu putin ulei, incalzita. Presarati pe suprafata fiecareia cascavalul ramas si asezati-le una peste altaca in imagini. Rulati omletele si inveliti-le strans intr-o folie si prosop. se lasa la rece cel putin doua ore.