Pentru prepararea acestei bauturi, am folosit un pepene rosu intreg de doua kilograme. Am taiat pepenele pe jumatate si am scobit cu lingura pana ce am cules tot miezul pe care l-am asezat intr-un vas in care urma sa las blenderul sa-si faca treaba. Samburii nu i-am indepartat oricum ar fi destul de dificil de scos si apoi lama blenderului ii macina si pe ei, deci nu va mai chinuiti sa-i scoateti. (Daca totusi considerati ca deranjeaza samburii de pepene, dupa ce va fi gata bautura, se poate strecura printr-o sita si scapati de durerea de cap). Am pasat miezul pepenelui cu blenderul pana ce s-a omogenizat bine si la suprafata s-a ridicat multa spuma. Spre final am adaugat si cateva frunze de menta proaspata pentru aroma. Nu a mai fost nevoie sa adaug apa fiindca pepenele rosu contine destul de multa apa si prea putina pulpa.

Pentru prepararea acestei bauturi, am folosit un pepene rosu intreg de doua kilograme. Am taiat pepenele pe jumatate si am scobit cu lingura pana ce am cules tot miezul pe care l-am asezat intr-un vas in care urma sa las blenderul sa-si faca treaba. Samburii nu i-am indepartat oricum ar fi destul de dificil de scos si apoi lama blenderului ii macina si pe ei, deci nu va mai chinuiti sa-i scoateti. (Daca totusi considerati ca deranjeaza samburii de pepene, dupa ce va fi gata bautura, se poate strecura printr-o sita si scapati de durerea de cap). Am pasat miezul pepenelui cu blenderul pana ce s-a omogenizat bine si la suprafata s-a ridicat multa spuma. Spre final am adaugat si cateva frunze de menta proaspata pentru aroma. Nu a mai fost nevoie sa adaug apa fiindca pepenele rosu contine destul de multa apa si prea putina pulpa.