Preparare blat: Albusurile se amesteca cu praful de sare cu ajutorul unui mixer sau tel, cand s-a format o spuma tare se adauga zaharul, zaharul vanilat si se amesteca in continuare pana ce acesta se dizolva. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga treptat faina, dar nu se mai amesteca cu mixerul ci cu o spatula de silicon sau lemn. Atentie: Se amesteca de sus in jos!!! Tot acum se adauga si nuca de cocos, amestecand tot de sus in jos. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava (eu am folosit o tava de 38x26 cm) tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptorul preincalzit. Se lasa la foc potrivit pana ce trece de testul scobitoarei, dupa care se scoate si se lasa sa se raceasca. Preparare crema: Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, pana ce amestecul se incorporeaza bine si zaharul se dizolva. Se adauga faina, dupa care laptele. Compozitia obtinuta se pune la fiert pe baie de aburi pana ce devine de consistenta unei budinci. Atentie: Se amesteca continuu in crema atata timp cat este pe baia de aburi!!! Cand este gata se lasa sa se raceasca. Intre timp untul se amesteca bine cu mixerul pana devine cremos. Se adauga crema obtinuta pe aburi peste unt, se incorporeaza bine dupa care se adauga si nuca de cocos. Crema obtinuta se pune peste foaia racita. Preparare glazura: Ciocolata se rupe cubulete si se topeste pe baia de aburi, amestecand continuu. Cand s-a topit se adauga untul si se amesteca bine. Daca mai este necesar se mai pune pe baia de aburi! Glazura se pune peste crema, dar trebuie intinsa repede si cu grija cu ajutorul unui cutit, deoarece se intareste foarte repede. Deasupra se presara fulgi de nuca de cocos.

Preparare blat: Albusurile se amesteca cu praful de sare cu ajutorul unui mixer sau tel, cand s-a format o spuma tare se adauga zaharul, zaharul vanilat si se amesteca in continuare pana ce acesta se dizolva. Dupa ce s-a topit zaharul se adauga treptat faina, dar nu se mai amesteca cu mixerul ci cu o spatula de silicon sau lemn. Atentie: Se amesteca de sus in jos!!! Tot acum se adauga si nuca de cocos, amestecand tot de sus in jos. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava (eu am folosit o tava de 38x26 cm) tapetata cu hartie de copt si se pune in cuptorul preincalzit. Se lasa la foc potrivit pana ce trece de testul scobitoarei, dupa care se scoate si se lasa sa se raceasca. Preparare crema: Galbenusurile se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, pana ce amestecul se incorporeaza bine si zaharul se dizolva. Se adauga faina, dupa care laptele. Compozitia obtinuta se pune la fiert pe baie de aburi pana ce devine de consistenta unei budinci. Atentie: Se amesteca continuu in crema atata timp cat este pe baia de aburi!!! Cand este gata se lasa sa se raceasca. Intre timp untul se amesteca bine cu mixerul pana devine cremos. Se adauga crema obtinuta pe aburi peste unt, se incorporeaza bine dupa care se adauga si nuca de cocos. Crema obtinuta se pune peste foaia racita. Preparare glazura: Ciocolata se rupe cubulete si se topeste pe baia de aburi, amestecand continuu. Cand s-a topit se adauga untul si se amesteca bine. Daca mai este necesar se mai pune pe baia de aburi! Glazura se pune peste crema, dar trebuie intinsa repede si cu grija cu ajutorul unui cutit, deoarece se intareste foarte repede. Deasupra se presara fulgi de nuca de cocos. Se pune la rece pentru aproximativ doua ore si se taie cu un cutit umezit putin in apa calda, deoarece glazura este mai tare si se poate sfarama. Se portioneaza in bucatele potrivite. Pofta buna!!!