Kaiserul se taie cubulete si se caleste in ulei, daca este mai gras se caleste fara ulei. Peste acesta se adauga ceapa taiata cubulete. Se lasa cateva minute dupa care se adauga apa. Spanacul si grausorul se taie fasii mai mari si se adauga peste ceapa si kaiser, atunci cand apa incepe sa fiarba. Usturoiul se trece prin zdrobitor, dupa care se amesteca cu galbenusurile si smantana. Cand spanacul si grausorul s-au fiert, se ia zeama din oala si se pune treptat in vasul cu smantana amestecand continuu, pana ce se dilueaza. Dupa aceea smantana se pune treptat in ciorba amestecand continuu pentru a nu se zaurdi.

Kaiserul se taie cubulete si se caleste in ulei, daca este mai gras se caleste fara ulei. Peste acesta se adauga ceapa taiata cubulete. Se lasa cateva minute dupa care se adauga apa. Spanacul si grausorul se taie fasii mai mari si se adauga peste ceapa si kaiser, atunci cand apa incepe sa fiarba. Usturoiul se trece prin zdrobitor, dupa care se amesteca cu galbenusurile si smantana. Cand spanacul si grausorul s-au fiert, se ia zeama din oala si se pune treptat in vasul cu smantana amestecand continuu, pana ce se dilueaza. Dupa aceea smantana se pune treptat in ciorba amestecand continuu pentru a nu se zaurdi. Ciorba obtinuta se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si vegeta. Aceasta se serveste calda. Pofta buna!