Fierbeti 10 min cartofii curatati de coaja in apa sarata. Scurgeti si puneti-i intr-un bol mare. Adaugati uleiul, intoarceti cartofii si condimentati pe toate fetele. Transferati-i intr-un vas termorezistent. Turnati vinul si intercalati printre cartofi, rosiile curatate de pielita. Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca. 30- 35 min, la 190 grade sau pana ce cartofii sunt facuti si prind o crusta usor aurie. Serviti cat sunt calzi, simpli sau alaturi de o salata ori stropiti cu un sos de rosii.

Fierbeti 10 min cartofii curatati de coaja in apa sarata. Scurgeti si puneti-i intr-un bol mare. Adaugati uleiul, intoarceti cartofii si condimentati pe toate fetele. Transferati-i intr-un vas termorezistent. Turnati vinul si intercalati printre cartofi, rosiile curatate de pielita. Dati la cuptorul preancalzit, pentru cca. 30- 35 min, la 190 grade sau pana ce cartofii sunt facuti si prind o crusta usor aurie. Serviti cat sunt calzi, simpli sau alaturi de o salata ori stropiti cu un sos de rosii. Puteti folosi si cartofii vechi pentru a-i pregati in acelasi fel, doar ca ii taiati in felii mai mari.