Taiati rosiile cherry in 4 si adaugati-le intr-un bol incapator; Rupeti salata creata si adaugati-o si pe aceasta in bol; Radeti parmezanul si adaugati-l in bol; Taiati ceapa rosie rondele si puneti-o peste parmezan; Coaceti rosiile si usturoiul pe o plita sau in cuptor; Scoateti pielita rosiilor si blendati-le; Zdrobiti usturoiul intr-un mojar, adaugand sare si ulei (cca 25 ml) treptat; Frecati bine in mojar pana obtineti o emulsie in care adaugati tot treptat rosiile blendate; Taiati puiul cubulete sau fasii subtiri; Ungeti puiul cu ulei, asezonati-l cu sare si piper si pregatiti-l pe gratar (il puteti si praji daca va este mai usor); Cand s-a mai racit (dar nu in totalitate) adaugati puiul peste restul ingredientelor din bol; Adaugati dressing-ul peste ingredientele din bol, apoi zaharul si amestecati bine; Prajiti painea, taiati-o bastonase si serviti impreuna cu salata; Asezonati cu sare daca mai este cazul. Pofta buna !Taiati rosiile cherry in 4 si adaugati-le intr-un bol incapator; Rupeti salata creata si adaugati-o si pe aceasta in bol; Radeti parmezanul si adaugati-l in bol; Taiati ceapa rosie rondele si puneti-o peste parmezan; Coaceti rosiile si usturoiul pe o plita sau in cuptor; Scoateti pielita rosiilor si blendati-le; Zdrobiti usturoiul intr-un mojar, adaugand sare si ulei (cca 25 ml) treptat; Frecati bine in mojar pana obtineti o emulsie in care adaugati tot treptat rosiile blendate; Taiati puiul cubulete sau fasii subtiri; Ungeti puiul cu ulei, asezonati-l cu sare si piper si pregatiti-l pe gratar (il puteti si praji daca va este mai usor); Cand s-a mai racit (dar nu in totalitate) adaugati puiul peste restul ingredientelor din bol; Adaugati dressing-ul peste ingredientele din bol, apoi zaharul si amestecati bine; Prajiti painea, taiati-o bastonase si serviti impreuna cu salata; Asezonati cu sare daca mai este cazul. Pofta buna !