(timp de pregatire 15 min, complexitate redusa) Curatati morcovii, pastarnacul, telina si merele si dati-le pe razatoare; Adaugati peste acestea stafidele; Adaugati intr-un bol galbenusurile (atat cel fiert cat si cele crude), iar peste acestea puneti sare, zeama de lamaie si lingurita de mustar; Incepeti sa frecati cu un tel sau cu o lingura, adaugand treptat ulei (nu va grabiti, riscati sa vi se taie maioneza) maioneza este gata cand poate sa stea in lingura fara sa cada; La sfarsit adaugati smantana si asezonati cu sare si piper alb; Amestecati maioneza cu restul ingredientelor. Se serveste rece! Pofta buna!(timp de pregatire 15 min, complexitate redusa) Curatati morcovii, pastarnacul, telina si merele si dati-le pe razatoare; Adaugati peste acestea stafidele; Adaugati intr-un bol galbenusurile (atat cel fiert cat si cele crude), iar peste acestea puneti sare, zeama de lamaie si lingurita de mustar; Incepeti sa frecati cu un tel sau cu o lingura, adaugand treptat ulei (nu va grabiti, riscati sa vi se taie maioneza) maioneza este gata cand poate sa stea in lingura fara sa cada; La sfarsit adaugati smantana si asezonati cu sare si piper alb; Amestecati maioneza cu restul ingredientelor. Se serveste rece! Pofta buna!