Am pus intr-o tigaie untul, fructele taiate, zaharul, zeama si coaja de lamaie. Am calit fructele, la foc mic, pentru 10 minute, cat sa se inmoaie putin, dar sa isi pastreze forma. Separat, am preparat crusta sfaramicioasa. Am pus intr-un vas faina, zaharul, fulgii de ovaz si untul rece. Am amestecat toate ingredientele, pana cand untul s-a incorporat perfect cu celelalte ingrediente. Compozitia astfel obtinuta a avut o textura sfaramicioasa. Intr-un vas de yena am pus fructele calite, peste care am presarat uniform aluatul sfaramicios. Am dat vasul la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 40-45 de minute, pana cand crusta a capatat o culoare maronie.

Am pus intr-o tigaie untul, fructele taiate, zaharul, zeama si coaja de lamaie. Am calit fructele, la foc mic, pentru 10 minute, cat sa se inmoaie putin, dar sa isi pastreze forma. Separat, am preparat crusta sfaramicioasa. Am pus intr-un vas faina, zaharul, fulgii de ovaz si untul rece. Am amestecat toate ingredientele, pana cand untul s-a incorporat perfect cu celelalte ingrediente. Compozitia astfel obtinuta a avut o textura sfaramicioasa. Intr-un vas de yena am pus fructele calite, peste care am presarat uniform aluatul sfaramicios. Am dat vasul la cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 40-45 de minute, pana cand crusta a capatat o culoare maronie. Aceasta prajitura se serveste alaturi de inghetata sau crema de vanilie.