Bateti zaharul cu oul, iar cand acesta devine pufos, adaugati uleiul, esenta de vanilie si laptele batut; Amestecati faina cu scortisoara si sarea; Adaugati praf de copt peste si stingeti cu zeama de lamaie; Amestecati inca o data; Incorporati incet ingredientele lichide peste cele solide; Adaugati afinele si amestecati bine; Intr-o tava de cuptor pentru briose adaugati hartii individuale (de copt) pentru briose; Umpleti locasurile de briose aproape de ; Incingeti cuptorul la 180 de grade si introduceti briosele inauntru pentru cca 20-25 min; Faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca s-au copt; Odata coapte, scoateti-le din cuptor si pudrati-le cu zahar pudra. Pofta buna!Bateti zaharul cu oul, iar cand acesta devine pufos, adaugati uleiul, esenta de vanilie si laptele batut; Amestecati faina cu scortisoara si sarea; Adaugati praf de copt peste si stingeti cu zeama de lamaie; Amestecati inca o data; Incorporati incet ingredientele lichide peste cele solide; Adaugati afinele si amestecati bine; Intr-o tava de cuptor pentru briose adaugati hartii individuale (de copt) pentru briose; Umpleti locasurile de briose aproape de ; Incingeti cuptorul la 180 de grade si introduceti briosele inauntru pentru cca 20-25 min; Faceti testul cu scobitoarea pentru a vedea daca s-au copt; Odata coapte, scoateti-le din cuptor si pudrati-le cu zahar pudra. Pofta buna!