Coteletele fasonate se dau cu un praf de sare,se ung cu ulei de soia apoi se condimenteaza cu rozmarin si cimbrisor uscat sau verde(tocate fin )apoi se dau la rece cel putin o ora(de preferat se lasa la macerat de seara pana diminineata). 2.

Intr-o tigaie se incinge uleiul sau untul apoi seprajesc,pe ambele fete,cotletele si feliile de ananas.

Dupa ce au fost prajite se scot pe platou cald. 3.

In sosul ramas se mai adauga un strop de unt topit sau ulei,menta tocata fin,coaja de lamaie,smantana,amestecand continuu,pe flacara mica,pana da in clocot apoi se adauga amidonul,amestecand usor,zeama de lamaie si cescuta de suc de ananas.

Se lasa sa clocoteasca,amestecand continuu apoi cotletele se servescv calde stropite cu sosul de lamaie. Pofta buna!Coteletele fasonate se dau cu un praf de sare,se ung cu ulei de soia apoi se condimenteaza cu rozmarin si cimbrisor uscat sau verde(tocate fin )apoi se dau la rece cel putin o ora(de preferat se lasa la macerat de seara pana diminineata). 2.

Intr-o tigaie se incinge uleiul sau untul apoi seprajesc,pe ambele fete,cotletele si feliile de ananas.

Dupa ce au fost prajite se scot pe platou cald. 3.

In sosul ramas se mai adauga un strop de unt topit sau ulei,menta tocata fin,coaja de lamaie,smantana,amestecand continuu,pe flacara mica,pana da in clocot apoi se adauga amidonul,amestecand usor,zeama de lamaie si cescuta de suc de ananas.

Se lasa sa clocoteasca,amestecand continuu apoi cotletele se servescv calde stropite cu sosul de lamaie. Pofta buna!