Blat: -se separa ouale, albusurile se bat spuma tare -se adauga zaharul si bat din nou. apoi punem galbenusurile -si amestecam -urmeaza faina+praful de copt si amidonul si o incorporam usor cu o paleta -se toarna amestecul in tava cu hartie de copt - se baga la cuptor, la 185 grade. -se ruleaza imediat ce am desprins hartia intr-un prosop Crema: -batem frisca, incorporam brnza, batem in continuare, adaugam piersicile si esenta. -umplem rulada -decoram -dam la rece mimin 4 oreBlat: -se separa ouale, albusurile se bat spuma tare -se adauga zaharul si bat din nou. apoi punem galbenusurile -si amestecam -urmeaza faina+praful de copt si amidonul si o incorporam usor cu o paleta -se toarna amestecul in tava cu hartie de copt - se baga la cuptor, la 185 grade. -se ruleaza imediat ce am desprins hartia intr-un prosop Crema: -batem frisca, incorporam brnza, batem in continuare, adaugam piersicile si esenta. -umplem rulada -decoram -dam la rece mimin 4 ore