„Refugiat, arestat, am dormit pe străzi, am dat cu târnăcopul, mâncam conserve de pisici!” Traseul unui bucătar celebru din România
Nicolai Tand a povestit despre viata sa pana sa ajunga celebru ca chef ori manager de restaurante in Franta si Romania in podcastul Fain si simplu al lui Mihai Morar. Nicolai Tand, 49 de ani, si-a pastrat stilul morosan, chiar si dupa 13 ani la Paris si mai multi in Bucuresti. Vorbeste cu accentul din []
Sursa: Stiri Mondene - Ultimele Stiri despre Vedete | Libertatea
Vezi articolul complet pe Stiri Mondene - Ultimele Stiri despre Vedete | Libertatea
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
Ministrul Educatiei Monica Anisie
News.ro
Agerpres
O Carte Pe Zi
Editorialiștii
Exclusivitate
Monden
Andreea Ibacka
Digi24
Îps Pimen
Horoscop
Showbiz Intern
7 August 2021
Boala
Preturi
Auto
Ana Mocanu
Cornelia Catanga
Politic
Amanta Nelu Ploiesteanu
Doncafe
Arhiva Fapt Divers
Bancuri
Media
Incasari
Diaspora
Andreea Marin
Altceva Podcast
Exclusiv
Ajutor Umanitar
Toate din STIRI
Categorii
Etichete
paste cu bacon si mozzarella
paste cu bacon si usturoi
paste cu branza
paste cu branza brie
paste cu branza cu mucegai
paste cu branza cu mucegai in vas zepter
paste cu branza de burduf
paste cu branza de burduf si smantana la cuptor
paste cu branza de vaci
paste cu branza dulce si stafide la cuptor