Nu doar friptura de 680 de lire sterline se servește cu porția la restaurantul lui Salt Bae, ci și căldura! Renumitul bucătar turc a adopat un sistem de economie în restaurantele sale, iar clienții mănâncă în frig
In ciuda profitului urias inregistrat in ultima perioada, managerii Nusr-Et steakhouse, localul din incinta Park Tower din Knightsbridge, cunoscut pentru mancarurile sale scumpe friptura wagyu de 680 de lire sterline au transmis ca []
Sursa: Cancan
Vezi articolul complet pe Cancan
Poate iti place articolul
Poate iti place stirea
Poate iti place filmul
Categorii sectiune
9 Noiembrie
Coronavirus
Diabet
Antonia
Stiri Mondene
Viata Sanatoasa
Adi Minune
Comunitate
O Carte Pe Zi
Smiley
Social
Loredana Chivu
Andreea Tonciu
Dezvaluiri
Economic
7 August 2021
Sanatate
Impozite
Filme
Mapamond
Antitero
Andre Gray
Daniela Crudu
Shopping
Bacau
18 Mai
Andreea Banica
Arhiva Media Tv
Ministrul Educatiei Monica Anisie
Crosuri
Toate din STIRI