Cantaretul Marc Anthony, o legenda a muzicii salsa si ritmurilor tropicale, a sustinut joi un recital de muzica si dans la Madison Square Garden din New York, unde a delectat publicul interpretand mai multe cantece de succes din discografia lui, dar si piese de pe cel mai recent album al sau, OPUS, relateaza EFE.

OPUS a fost recompensat in urma cu doua saptamani cu premiul Grammy pentru cel mai bun album de muzica tropicala.

Printre cantecele cu care artistul de origine portoricana i-a delectat pe cei peste 20.000 de spectatori newyorkezi s-au numarat hiturile Vali la pena, Flor p lida, Tu amor me hace bien si Vivir la vida, alaturi de piese de pe ultimul sau album, precum Parecen viernes.

Pe langa premiul Grammy, OPUS l-a plasat pe Marc Anthony pe primul loc in clasamentul Tropical Airplay din topul Billboard cu single-ul Parecen viernes.

Cu acest album, Marc Anthony a fost nominalizat pe 5 februarie la patru categorii la editia 2020 a premiilor Billboard dedicate muzicii latino si va concura pentru cel mai bun A lbum Tropical al Anului, Cantecul Anului, Artistul Tropical al Anului si Turneul Anului.

Concertul sau de la New York a coincis si cu lansarea de joi a unui miniserial de 10 episoade pe Youtube care dezvaluie o fateta intima a cantaretului Marc Anthony in timpul sesiunilor de inregistrare a albumului Opus, la care a colaborat cu pianistul si producatorul Sergio George.

Dupa concertul de la New York, Marc Anthony va pleca in turneul OPUS, ce va promova noul album in fata publicului din New Jersey, Carolina de Nord si Washington DC in cadrul unor concerte cu care artistul va strabate Statele Unite pana la sfarsitul lunii martie.

In luna mai, turneul va ajunge in Mexic si va face apoi in iunie un salt peste ocean pentru a ajunge si in Spania, unde Marc Anthony va sustine in total noua concerte. AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu, editor: Florin Badescu, editor online: Anda Badea) Sursa foto: Marc Anthony / twitter.com