Fotbalistul echipei FCSB, Razvan Oaida, a declarat, duminica seara, ca el si colegii sai nu au nicio scuza pentru infrangerea cu 2-1 suferita in derby-ul cu Dinamo, disputat pe Arena Nationala din Capitala in etapa a 25-a a Ligii I.

Din pacate nu ne-a iesit asa cum ne-am dorit, am pierdut acest meci si nu avem nicio scuza. Ei au fost mult mai montati decat noi si mult mai ambitiosi. Este un campionat echilibrat, noi ne-am incurcat destul de des in acest an. E important sa gandim pozitiv in continuare, sa muncim mult mai mult, sa fim mai seriosi, a mentionat el.

Mijlocasul sustine ca FCSB trebuie sa isi revina pentru ca are in continuare sanse in lupta pentru titlu.

Cu siguranta l-am dezamagit pe patron, isi dorea mult sa castigam. La fel ne-am dorit si noi, dar, din pacate, nu am reusit sa facem acest lucru. Trebuie sa ne revenim pentru ca nu am facut un meci deloc bun, iar asta ne-a costat trei puncte. In mod sigur mai avem sanse la titlu. Traversam o perioada mai putin buna, dar cu siguranta ne vom reveni, a mai spus Oaida.

Echipa de fotbal Dinamo a castigat, duminica seara, cu scorul de 2-1 (1-1), partida cu FCSB disputata pe Arena Nationala din Capitala, in etapa a 25-a a Ligii I.

AGERPRES (A-editor: Marius one, editor online: Alexandru Cojocaru) Cititi si: * Fotbal: Incidente intre suporteri la derby-ul Dinamo - FCSB * Fotbal: Florin Tanase (FCSB) - Nu ne-am gandit nicio secunda ca vom pierde cu Dinamo * Fotbal: Bogdan Vintila (FCSB) - Nu e usor de digerat o infrangere cu Dinamo * Fotbal: Dusan Uhrin Jr (Dinamo) - Cheia acestui joc a fost Valentin Lazar * Fotbal - Liga I: Dinamo a invins-o pe FCSB cu 2-1 * Fotbal: Cristian Balgradean (FCSB) - Dupa aspectul jocului nu cred ca meritam foarte mult