Mai zilele trecute am fost la preumblare printr-o strada de aici din Sibiu, ce se numeste strada colii de Inot. In strada aceasta, la numarul 38, am vazut un lucru interesant. O casa frumoasa pe care sta lipita scrisoarea: Casa Maj. Sale Regelui. Am ramas nedumerit in fata ei. Cum? Se poate ca M. Sa []Mai zilele trecute am fost la preumblare printr-o strada de aici din Sibiu, ce se numeste strada colii de Inot. In strada aceasta, la numarul 38, am vazut un lucru interesant. O casa frumoasa pe care sta lipita scrisoarea: Casa Maj. Sale Regelui.

Am ramas nedumerit in fata ei. Cum? Se poate ca M. Sa regele sa aiba aici in strada asta laturalnica o casa de locuit? Pe urma am aflat taina acestei case. Casa este a societatii vanatorilor si numirea ce o poarta i s-a dat din cinste si dragoste fata de M. Sa Regele, care este si el un vanator pasionat. Se cheama numai Casa M. Sale Regelui , dar regele nu locuieste in ea si n-a fost niciodata in ea.

De cate ori trec pe langa casa aceasta, ma gandesc ce adanc inteles crestinesc este in numirea ei. Ma gandesc la cuvintele Apostolului Pavel: Au nu stiti ca voi sunteti casa lui Dumnezeu si Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi au nu stiti ca trupul vostru este lacas Duhului Sfant? (I Cor 3, 16 si 6, 19).

Frumoasa si mareata numire ne da Apostolul Pavel. El spune ca noi suntem casa lui...