Vreau sa-ti sfredelesc inima ta cu sfredelul dragostei lui Hristos, ca sa patrunda in ea lumina; si atunci si tu, ca si mine, dintr-o data vei lasa cele lumesti fara sa-ti mai spuna nimeni nici un cuvant si de la sine vor cadea toate cele vechi, ca sa vina cele noi. Cata binecuvantare sunt cei []Vreau sa-ti sfredelesc inima ta cu sfredelul dragostei lui Hristos, ca sa patrunda in ea lumina; si atunci si tu, ca si mine, dintr-o data vei lasa cele lumesti fara sa-ti mai spuna nimeni nici un cuvant si de la sine vor cadea toate cele vechi, ca sa vina cele noi.

Cata binecuvantare sunt cei tineri in Lucrarea lui Hristos! Iata ca noi nu mai putem, suntem batrani Ma silesc uneori sa cant, dar nu mai pot canta vasul acesta a slabit, a imbatranit si nu mai da acelasi sunet duios si placut, si armonios din tinerete.

Acum pe scena ogorului lui Dumnezeu sunteti chemati voi, dragi tineri, sa L reprezentati pe Hristos. Ca maine, gura aceasta va inceta; si am vrea sa ramana in locul nostru tineri care Il au pe Hristos, care au smerenia lui Hristos, care sa fie primiti de Hristos cum si Hristos a fost primit de Tatal cand Tatal L-a invatat si ce trebuie sa spuna, si cand trebuie sa spuna Cuvantul sfant al Evangheliei.

Astfel de tineri am dori sa ramana in urma noastra cand noi vom pleca din lumea aceasta.

Am vrea sa nu mai suferim si noi durerile nasterii pentru cei care de mult asculta Cuvantul lui Dumnezeu, sa ajunga fiecare suflet sa ia Hristos chip in el: si in sufletul tinerilor, si in al celor batrani. Pentru ca, daca chipul lui Hristos se va vedea pe fata noastra, asa cum cantam uneori, numai atunci dovedim ca ascultam si suntem copiii lui Dumnezeu si nu va mai trebui sa sufere fratii durerile nasterii pentru cei ce nu asculta.

Cat de mult ne bucuram cand privim si vedem pe fata unor frati smerenia lor adanca, dragostea lui Hristos, chipul luminos! Atunci asa ni se invioreaza inimile la toti! Intr-adevar sunt unele chipuri de frati care au pe chipul lor chipul lui Hristos. Asa am dori sa lasam un tineret credincios in Lucrarea aceasta in care ne-a chemat...