Isaia 43, 1 In multe randuri si in multe chipuri a vorbit Dumnezeu oamenilor, din cele mai vechi timpuri pana astazi (Evrei 1, 1). Dar niciodata nu le-a vorbit atat de apropiat, atat de cutremurator, atat de limpede, atat de serios ca acum. Caci in sprijinul cuvintelor de acum vin toate cuvintele Lui de mai []Isaia 43, 1In multe randuri si in multe chipuri a vorbit Dumnezeu oamenilor, din cele mai vechi timpuri pana astazi (Evrei 1, 1). Dar niciodata nu le-a vorbit atat de apropiat, atat de cutremurator, atat de limpede, atat de serios ca acum.

Caci in sprijinul cuvintelor de acum vin toate cuvintele Lui de mai inainte. i toti oamenii Lui de pana astazi. i toate minunile Lui de pana acum. i tie, suflete draga, ti-a vorbit pana acum de multe ori Dumnezeu si in multe feluri te-a chemat El sa te intorci Sa te intorci de la pacatele tale si sa te hotarasti pentru El.

Multe cuvinte de chemare ai auzit pana astazi. i multi trimisi ai lui Hristos au staruit de tine sa vii in Oastea Lui pana acum. Dar acum Hristos iti vorbeste in chip si mai nou, si mai puternic, si mai hotarat. Deci, daca n-ai ascultat de Cuvantul lui Dumnezeu...