Pilda stralucitoare si indemn femeilor cum se pot face ostasi ai lui Hristos. Mai mult chiar decat bar batii, sunt chemate femeile sa ajute lucrul Domnului in lume. Cu firea lor mai gingasa, cu simtamintele lor mai blande, cu dragostea lor mai calda, ele se potrivesc neasemanat mai bine sa intre in oastea lui Hristos, pentru []Pilda stralucitoare si indemn femeilor cum se pot face ostasi ai lui Hristos.

Mai mult chiar decat bar batii, sunt chemate femeile sa ajute lucrul Domnului in lume. Cu firea lor mai gingasa, cu simtamintele lor mai blande, cu dragostea lor mai calda, ele se potrivesc neasemanat mai bine sa intre in oastea lui Hristos, pentru a ajuta innoirea vietii religioase a neamului nostru.

Ce nu poate face in lume o femeie cu bunatatea ei? Din cel mai darz si aspru barbat, sotia cuminte poate face un to varas de viata bun. O mama religioasa si plina de dragoste catre copiii ei s-a bucurat in totdeauna de binecuvantarea fiilor sai.

In framantarile cumplite ale vietii, in care barbatii isi pierd ade seori cumpatul si se invrajbesc, cat bine n-ar putea aduce fe meile cu sfatul lor cumpatat, cu vorba lor domoala, cu dra gostea lor de sotii credincioase! Se poate oare ca un barbat sa nu asculte cuvantul sotiei sale si in treburile barbatesti de la co muna, de la biserica, de la orice alte indeletniciri,...