Fie-va frumoase toateimpreuna cu Hristos, cu trecutul si prezentuls-aveti viitor frumos, suferinta si iubireafie-va de-un pret divin, izvorand din cele dusecatre cele care vin! Fie-va Hristos telul luminos,fie-va Iisus Soare far apus,plata la sfarsit Cerul fericit. Hristos, Mirele Iubirii,fie-va nedespartit,prin El sa traiti in harulne-nfricat si stralucit,cu El, drumul crucii voastrefie-va un []Fie-va frumoase toateimpreuna cu Hristos, cu trecutul si prezentuls-aveti viitor frumos, suferinta si iubireafie-va de-un pret divin, izvorand din cele dusecatre cele care vin!Fie-va Hristos telul luminos,fie-va Iisus Soare far apus,plata la sfarsit Cerul fericit.

Hristos, Mirele Iubirii,fie-va nedespartit,prin El sa traiti in harulne-nfricat si stralucit,cu El, drumul crucii voastrefie-va un dulce cant, fie-va in Cartea Vietiiscris pe veci un nume sfant.

Domnul sa va faca vrednicide inaintasii sfinti, sa urmati a lor viatacatre-aceleasi biruinti, prin lumina si cantare,pana-n Cerul luminos, ca sa fiti cinstiti si-n ceruride parintisi de Hristos!TRAIAN DORZ din Cantari Noi , editia a II-aEditura Oastea Domnului, Sibiu, 2014