Cu binecuvantarea si participarea Inaltpreasfintiei Sale Timotei, Arhiepiscopul Aradului, in ziua de duminica, 22 august, a.c., va avea loc, la biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil , din cartierul Gradiste, dupa participarea la Sf. Liturghie, Adunarea anuala a Oastei Domnului din Arad.

In vederea bunei desfasurari a Adunarii, vor fi respectate regulile stabilite in legatura cu instituirea []Cu binecuvantarea si participarea Inaltpreasfintiei Sale Timotei, Arhiepiscopul Aradului, in ziua de duminica, 22 august, a.c., va avea loc, la biserica Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil , din cartierul Gradiste, dupa participarea la Sf. Liturghie, Adunarea anuala a Oastei Domnului din Arad.

In vederea bunei desfasurari a Adunarii, vor fi respectate regulile stabilite in legatura cu instituirea starii de alerta pe teritoriul Romaniei: distantarea fizica, purtarea mastii de protectie, igienizarea mainilor etc.

Asteptam, cu toata dragostea, la bucuria noastra duhovniceasca, preoti, frati si surori de pretutindeni, ca impreuna sa-L marturisim si sa-L slavim pe Domnul.

Adunarea Oastei Domnului din Arad