18. Domnul si Dumnezeul meu Binecuvantat, cat de mult ma bucur eu cand pot face cate ceva pentru mangaierea celor care sufar saraci si chinuiti! i asta de la Tine, Binefacatorul meu, am invatat-o Tot ce eu pot face este numai din al Tau, caci cu saracia mea, Doamne, nimic n-as fi in stare, niciodata. []18. Domnul si Dumnezeul meu Binecuvantat, cat de mult ma bucur eu cand pot face cate ceva pentru mangaierea celor care sufar saraci si chinuiti! i asta de la Tine, Binefacatorul meu, am invatat-oTot ce eu pot face este numai din al Tau, caci cu saracia mea, Doamne, nimic n-as fi in stare, niciodata.

O, numai cand Tu imi dai, atunci am si eu si atunci pot da.

Tu stii, Tu singur stii cat sunt de nefericit cand vad ca este atata nevoie si eu n-am cu ce s-o acopar.

Nu ma lasa niciodata sa vad saracia fara s-o pot ajuta, foamea fara s-o pot potoli, lacrima fara s-o sarut.19. Domnul meu si Iubirea mea cea sfantaToata fiinta mea este cuprinsa in Tine si Tu esti cuprins in toata fiinta mea.

Serile mele de rugaciune sunt cele mai dulci impartasiri, care se prelungesc fericit in tacerea ceasurilor adanci si tainice ale celei mai fericite singuratati cu Tine.

Adorm dar inima mea continua sa se roage,sufletul meu continua sa- i vorbeasca,dorul meu continua sa cante langa Tinesi iubirea mea continua sa Te tina...