Incredeti-va in Domnul, caci Domnul Dumnezeu este Stanca veacurilor (Is 26, 4). Sunt doua saptamani de cand, intr-un colt al unei pagini de ziar, am citit urmatoarea intamplare: Targu Mures, 15 intreaga regiune a Muresu lui a fost adanc impresionata la vestea ca in co muna Craciunesti s-a sinucis cu un foc de revolver conducatoarea gradinitei []Incredeti-va in Domnul, caci Domnul Dumnezeu este Stanca veacurilor (Is 26, 4).

Sunt doua saptamani de cand, intr-un colt al unei pagini de ziar, am citit urmatoarea intamplare:Targu Mures, 15 intreaga regiune a Muresu lui a fost adanc impresionata la vestea ca in co muna Craciunesti s-a sinucis cu un foc de revolver conducatoarea gradinitei de copii Cleo patra Cre tu Se descria apoi mai departe viata zbuciumata a acestei tinere, orfana de razboi, multele ne cazuri si mizerii pe care le indurase si cum, in timpul din urma, mai primise si vestea ca o sora a ei se afla bolnava pe moarte in spitalul din Chisinau. Toate aceste amaruri ingra madindu-i-se in suflet, ii adusera, intr-o clipa de deznadejde, nenorocitul gand de a-si curma viata. i intunecatul gand fu si dus repede la indeplinire.

Am ramas multa vreme gandindu-ma la aceas ta intamplare. Mi-am zis: Sarman suflet! Tu n-ai aflat reazemul cel dulce al cunoasterii Domnului Iisus si al credintei in El! O,...