1. Fierbeti orezul conform instructiunilor de pe pachet. 2. Daca folositi tofu, puneti-l pe servetele si absobiti lichidul. Taiati-l in cuburi cu latura de 1 cm. Combinati tofu si crevetii. 3. Incingeti uleiul de susan intr-o tigaie non-aderenta. Tineti-l la temperatura medie spre mare. Adaugati amestecul de creveti si tofu in tigaie. Sotati pentru 3 minute. (Eu am sotat doar crevetii). Puneti apoi crevetii intr-un vas si dati deoparte. 4. In timp ce crevetii se soteaza, combinati apa, amidonul, sosul de soia, si zaharul. 5. Intr-o lingura de ulei de masline sotati ceapa, ardeiul, ghimbirul si ananasul timp de 2 minute. Puneti seminte de chili si sare dupa gust. 6. Adaugati crevetii si mai sotati inca 1 minut. 7. Adaugati amestecul lichid pe care l-ati facut la pasul 4. Lasati pe ochi inca un minut. Serviti peste orez.1. Fierbeti orezul conform instructiunilor de pe pachet. 2. Daca folositi tofu, puneti-l pe servetele si absobiti lichidul. Taiati-l in cuburi cu latura de 1 cm. Combinati tofu si crevetii. 3. Incingeti uleiul de susan intr-o tigaie non-aderenta. Tineti-l la temperatura medie spre mare. Adaugati amestecul de creveti si tofu in tigaie. Sotati pentru 3 minute. (Eu am sotat doar crevetii). Puneti apoi crevetii intr-un vas si dati deoparte. 4. In timp ce crevetii se soteaza, combinati apa, amidonul, sosul de soia, si zaharul. 5. Intr-o lingura de ulei de masline sotati ceapa, ardeiul, ghimbirul si ananasul timp de 2 minute. Puneti seminte de chili si sare dupa gust. 6. Adaugati crevetii si mai sotati inca 1 minut. 7. Adaugati amestecul lichid pe care l-ati facut la pasul 4. Lasati pe ochi inca un minut. Serviti peste orez.